Lectures

Lezing 1: Klantenbinding - AALO

"Mensen kiezen voor mensen". Dat is de levensles voor elke verkoper en leidinggevende van een (grote) groep professionals, maar dit geldt zeker ook voor alle instructeurs die professionele fitness groepslessen geven.
De deelnemers van jouw lessen, komen voor jou. Jij zorgt ervoor dat een les fun is door het overdragen van jouw energie, enthousiasme en expertise. Goede techniek beheersing is een pré, zeker in het voorkomen van blessures, maar parallel hieraan is een groepsles pas echt succesvol wanneer jij de clubleden aan je weet te binden. Hoe je dat doet?
Schrijf je in voor de lezing "klantenbinding" en duik mee in een interactieve sessie waarbij alle tips & tricks aan bod komen.

Tijden: 10:00 uur

Spreker: Annemarieke Langeveld

Lezing 2: Hoe wetenschappelijk is jouw wetenschap? - Opleidingen 2000

Onder andere door de invloed van social media en allerlei talkshows op tv is wetenschap voor iedereen bereikbaar.
Daarbij zijn onderzoeken over onze gezondheid ongelofelijk populair. Met name op het gebied van voeding wordt veel naar buiten gebracht (suiker is verslavend, melk de witte sloper, etc.). De interpretatie van deze onderzoeken laat echter nogal eens te wensen over waardoor het voor trainers, maar vooral ook consumenten erg verwarrend kan zijn om feiten en fabels te kunnen scheiden. Ook worden deze media-uitingen soms klakkeloos gedeeld door trainers om maar likes te krijgen op hun social media-pagina's Vaak wel goed bedoeld, maar hoe zorg je er voor dat jij als professional geen paniek zaait, maar juist duidelijkheid schept in de onduidelijkheid?
Miriam geeft je een spoedcursus om wetenschappelijk onderzoek en publicaties te kunnen analyseren en beoordelen op betrouwbaarheid.

Tijden: 11:10 uur

Spreker: Miriam Sanders

Lezing 3: Sporten tijdens en na de zwangerschap - AALO

Deelnemers aan groepslessen bestaan voor het grootste deel uit vrouwen. Gemiddeld zijn deze vrouwen rond de 30 jaar. Dit is ook de leeftijd dat vrouwen in Nederland gemiddeld hun eerste kind krijgen. Kortom: onze groepslessen staan vol met vrouwen die zwanger zijn, zwanger gaan worden of zwanger zijn geweest.
Deze doelgroep heeft aangepaste training nodig. Wil jij deze dames ook goed kunnen begeleiden?
Zorg dan dat je aanwezig bent bij de lezing Sporten tijdens en na de zwangerschap door Josine Gräfe.

Tijden: 12:20 uur

Spreker: Josine Grafe

Lezing 4: Hoe nuttig is jouw fitness? - Opleidingen 2000

Bewegen was voorheen de normaalste zaak. Zonder beweging geen voeding. De mens is dan ook gemaakt om te bewegen.
Als de mens te weinig beweegt, levert dit al snel gezondheidsproblemen op.
Voor veel trainers is bewegen logisch, voor veel klanten niet. Ze zitten veel te veel. Het vele zitten wordt zelfs het nieuwe roken genoemd en overgewicht is slechts één van de gevolgen.
Klanten krijgen het advies om meer te gaan bewegen, want alleen minder en minder eten blijkt niet de juiste compensatie.
Hoe krijg je mensen dagelijks in beweging in een maatschappij die gericht is op het kiezen van de makkelijkste weg?
Tim geeft je een komische, maar vooral ook interessante blik op menselijk gedrag en beweging..
Hij geeft je een vernieuwende, inspirerende visie mee die je in kunt zetten in je trainingen.

Tijden: 13:55 uur

Spreker: Tim Schoormans

Lezing 5: Voeding & Sport - AALO

Voor topsporters, maar ook voor amateursporters is het een must om er een gezonde levensstijl op na te houden. De juiste sportvoeding, supplementen en kennis van nutritions kunnen het verschil maken tussen winst en verlies. Hierdoor hebben veel sporters behoefte aan begeleiding op het gebied van sport en voeding. Tijdens de lezing zal Sandra ingaan op feiten en fabels omtrent het nut en werking van eiwitten, maar ook hoe combineer je gezonde (sport)voeding met een druk schema (en gezin).

Tijden: 15:05 uur

Spreker: Sandra Buijing

Lezing 6: Snelheid, wendbaarheid, lichtvoetigheid en kracht - AALO

Virgil geeft een interactieve lezing over snelheid en wendbaarheid waarin gerenommeerde trainingsschema’s, methodieken e.d. op de schop gaan. Gewaagd en revolutionair! Virgil zal je inzicht geven hoe je met improvisatie betere resultaten behaald zowel voor jezelf als voor je klant(en). Wil je meer weten over-, maar vooral anders denken over SAQ (speed, agility & quickness) dan is deze lezing een must voor jou.

Tijden: 16:15 uur

Spreker: Virgil Spier

 
filtered
 
 
 
 

Workouts

Kies zelf je workouts (minimaal 3) ! Schrijf je op tijd in, workouts kunnen vol raken, na 1 februari gaan de prijzen omhoog met 5 euro. Solid Sound abonnee’s krijgen 10% korting.

3 workouts € 44,-
4 workouts € 49,-
5 workouts € 53,-
€ 2,99 fee p.p.
After 1 february + € 5,-

×