Presenters Marcel Wille

Marcel Wille | Solid Sound Convention

Marcel Wille is oprichter en eigenaar van Black & White Sportsclub en YogaSchool Breda. Hij is sinds 1992 full time werkzaam als docent en heeft ruime ervaring met lesgeven op nationaal en internationaal niveau. Marcel heeft een enorm scala aan yoga opleidingen gevolgd waaronder trainingen David Swenson, Elsie Matthijsen, Tonnie Goes, Manju Jois, Robert Boustany, David Williams, Brian Kest en Damien de Bastier. Daarnaast heeft hij in London de Yin Yoga opleiding van Paul & Suzee Grilly gevolgd en de Ashtanga Intensive van Kino Mccregor.
In 2013 heeft Marcel een 4 jarige Ashtanga Yoga Teacher Training afgerond. Deze opleiding heeft hij gevolgd bij het Ashtanga Yoga Research Center in Bali olv Prem Carlisi (senior teacher) en Radha Duplex die beide door Patthabi Jois (de grondlegger van Ashtanga Yoga) zijn opgeleid. In 2016 heeft hij les mogen geven samen met Prem en Radha en is hij uitgenodigd om Internationaal erkend Ashtanga Yoga teacher te worden.
Marcel geeft op de Solid Sound Convention Vinyasa Yoga, hij nodigt je uit om op een andere manier je practice te doen. kijk niet naar de poses maar naar de ademhaling, je focus en het fijne relaxte gevoel wat je mag krijgen Hoe? Kom langs, doe mee en hij laat je zien dat je op een ‘down to earth’ relaxte en leuke manier in de staat van yoga kunt komen

Workout: 12:20 Vinyasa Yoga
Workout: 13:55 Vinyasa Yoga

 
filtered
 
 
 
 

Workouts

Kies zelf je workouts (minimaal 3) ! Schrijf je op tijd in, workouts kunnen vol raken, na 1 februari gaan de prijzen omhoog met 5 euro. Solid Sound abonnee’s krijgen 10% korting.

3 workouts € 44,-
4 workouts € 49,-
5 workouts € 53,-
€ 2,99 fee p.p.
After 1 february + € 5,-

×