Workouts

Regulier

PILOXING® SSP

PILOXING SSP is het originele fusie formaat dat PILOXING tot een wereldwijd succes heeft gemaakt. Uniek aan PILOXING is het mengen van twee van de meest krachtige en tijdloze disciplines, namelijk Pilates en Boksen, PILOXING SSP voegt nog een derde element toe, namelijk dans! Deze high-energy interval training is een calorie verslindend uur van complete AWESOMENESS en jij bent uitgenodigd!

Tijd: 10:00 uur
Presenters: Anneloes Welter & Nadia Oehlers

HipHop - Sascha Oshkin

Onder Hiphop vallen enorm veel stijlen tegenwoordig maar een hiphop les van Sascha is uniek! Stoere en vernieuwende urban bewegingen op dikke beats, Sasha dompelt je onder in de Hiphop scene. Hou je van dansen en van hiphop dan zit je hier goed. Be Dope.. Act Dope... Stay Dope

Tijd: 11:10 uur
Presenter: Sascha Oshkin

House Dance - Sascha Oshkin

House dance is een specifieke style binnen de hiphop waar vooral de been bewegingen centraal staan in een hoog tempo. Conditioneel en choreografisch uitdagend! je wordt meegenomen op de heerlijke muziek, dit in combinatie met een te gekke choreo maakt dat deze les onvergetelijk is. DOn't miss it. HOuse dance is enorm up-commin' en vanuit Rusland nu in Nederland voor jou speciaal van Sascha!

Tijd: 15:05 uur
Presenter: Sascha Oshkin

Nike Training Club Endurance - Lars Schuijling

Maak je klaar voor 1 van de 3 gloednieuwe classes van Nike Training Club. NTC Endurance is een high intensity workout om je lichaam conditioneel sterker en leniger te maken. In deze workout daag je je lichaam fysiek en mentaal uit en verleg je jouw grenzen. Ga samen met Nike Master Trainer Larz deze uitdaging aan. Dit wordt een training vol energie, beats en more! Kortom een workout die je niet wil missen. So..Just do it!! #NTC

Tijd: 11:10 uur
Presenter: Lars Schuijling

Pilates - Carlos Ramirez

Op zoek naar een goed onderbouwde, fysiek uitdagende pilates les? Dan is deze les gegeven door Carlos Ramirez iets voor jou! Core stability staat centraal. Carlos staat bekend om zijn vernieuwende zeer inspirerende Pilates lessen. Volle focus op jezelf.

Tijd: 11:10 uur
Presenter: Carlos Ramirez

Dance Aerobics - Carlos Ramirez

In deze workout bouwt Carlos "traditionele" bewegingstructuren uit tot combinaties vol expressie, ritme en beweging. Carlos geeft zijn choreografieën flair door ze te voorzien van bewegingen afkomstig uit jazzdans en latin dans. Een niet te missen workout voor iedereen die van dans en aerobics houdt Dus..schrijf je in...en beweeg op het aanstekelijke ritme van de muziek.

Tijd: 13:55 uur
Presenter: Carlos Ramirez

Tribal Dance - Gilton Franklin & Kenneth Leeuwin

In deze workout bouwen Gilton en Kenneth "traditionele" bewegingstructuren uit tot combinaties gebaseerd op Afrikaanse dansbeweging. Deze workout zit vol met expressie, ritme en beweging. Een niet te missen workout voor iedereen die van dans en aerobics houdt. Dus..schrijf je in...en beweeg op het aanstekelijke ritme van de muziek.

Tijd: 11:10 uur
Presenters: Gilton Franklin & Kenneth Leeuwin

Dancehall - Gladys Trichet

Gladys is back met haar onvergetelijke Dancehall workout. Klaar om alles te geven? Think out of the box, shake drop en stop! Dancehall staat bekend om het ruige randje om de sexy bewegingen. Durf jij het aan? Deze dame geeft je zoveel energie dat je wel los moet gaan. Laat alles los en just dance DanceHall.

Tijd: 12:20 uur
Presenter: Gladys Trichet

Vinyasa Yoga - Marcel Wille

Vinyasa Yoga is een heerlijke licht-dynamische yoga les waarin we door de juiste asana’s (bewegingen) meer rust en ontspanning zoeken. Je lichaam heeft met deze fysieke yogavorm de tijd om zich over te geven aan de bewegingen en je kunt daardoor lekker j e lichaam stretchen en geestelijk ontspannen. De les bestaat uit een rustig begin met ademhalingstechnieken, een licht dynamisch gedeelte met staande poses en zonnegroeten en een afsluitend gedeelte waarin de diepere stretch en ontspanning wordt opgezocht.
Deze les is geschikt voor alle levels en ook voor mensen met kleine blessures en concentratieproblemen. Try & relax!

Tijd: 12:20 + 13:55 uur
Presenter: Marcel Wille

THE GLADIATOR WORKOUTS® - DIRTY 30

THE GLADIATOR WORKOUTS® is een uniek trainingssysteem gekenmerkt door korte duur en uitgekiende intervals om optimaal te scoren op fitheid, vetverbranding en hormonale respons. De DIRTY 30 is één van de vele workouts in het MAXIMUS systeem en staat garant voor plezier èn prikkels!

Tijd: 12:20 uur
Presenters: Pepijn van Ballegooijen, Fatima de Ron & Bianca Karel

Indoor Cycling - Evert van der Zee

Evert van der Zee beter bekend als Virtual Evert geeft wekelijks les op maar liefst 600 Nederlandse fitness clubs! Als virtual Cycle master trainer helpt hij wekelijks duizenden mensen met het bereiken van een betere gezondheid Altijd al een live les van Evert willen volgen?! Dit is jouw kans! Op de Solid Sound neemt Evert je mee in een spectaculaire cycle les waarin hij je verrast met stevige beats, veel energie en een flinke dosis FUN!

Tijd: 12:20 uur
Presenter: Evert van der Zee

Step Into France! - Alexandre Mallier

Terug van weg geweest! Deze Franse internationale presenter staat garant voor een top workout! Duidelijke opbouw, verrassende choreografie, te gekke muziek en Franse charme maken deze step workout tot een ware beleving! Schrijf je in voor deze workout en laat je inspireren.

Tijd: 13:55 uur
Presenter: Alexandre Mallier

CROSSCHALLENGE - TRAINTHETRAINERS

CROSSCHALLENGE is jouw training als je allround wilt trainen.
CROSSCHALLENGE is een verantwoord programma dat deskundig en in balans samengesteld is. Niet 1 fysieke vaardigheid wordt getraind, maar een combinatie van kracht, flexibiliteit, gymnastische oefeningen, mobiliteit en algemene conditie.
Ervaar zelf een CCT (CROSSCHALLENGE TRAINING) en 'build a better you!'

Tijd: 13:55
Presenters: Danny Rust & Wendy Vincenten

Latin Dance - Dani Miralles

Deze heerlijke Latin gerelateerde workout is een feestje! Dani Miralles neemt je mee naar de zon! Veel Fun in combinatie met stoere en sexy bewegingen. Latin muziek en een flinke dosis energie! Kortom een niet te missen workout!

Tijd: 15:05
Presenter: Dani Miralles

Flow Cycle - WICF

Dé WICF staat garant voor een fietsfeestje.
Bij de WICF vinden we het belangrijk dat elke presenter zichzelf kan zijn en aan elke workout zijn/haar eigen “Flow” kan meegeven. Onze WICF-lesgeefstijl wordt daarom ook wel FlowCycle genoemd.
Elke presenter heeft zijn/haar eigen stijl en maakt gebruik van zijn/haar favo-muziek.
Welke leuke waves Brigitte en Timo hebben voorbereid is aan jou om te ontdekken!
Be our guest!
“Without the Flow it’s just Cycle”

Tijd: 15:05 uur
Presenters: Brigitte Rodenburg & Timo van Gils

Disco Fever - Claudio Melamed

Let's take it back to tha '70s! Genieten geblazen in deze te toffe workout van Claudio. Waan je op plateau zolen en glitterbroek. Geniet van de muziek en just Dance! Vooral veel fun, samen met een goede opbouw en funky moves maakt deze les uniek in zijn soort. Een om niet te missen en te vergeten. Let's get your Disco-Fever on.

Tijd: 16:15 uur
Presenter: Claudio Melamed

SUPERSHAPE - TrainTheTrainers

Supershape is alles wat shapelessen zo populair maakt, gestoken in een ultramodern jasje. Een samensmelting van oldschool met new school. Een opnieuw uitgevonden klassieker!

Tijd: 16:15 uur
Presenters: Maaike Parrel, Danny Rust, Bianca Karel

Pilates - Tatjana Plotnikova

Geen hocus pocus pilates pas maar een goed onderbouwde, fysiek uitdagende les. Core stability staat hierin centraal. Tatjana weer wat ze doet en staat bekend om haar vernieuwende zeer inspirerende Pilates lessen. Volle focus op jezelf. Daag jezelf uit, wees bewust van je lichaam en kom sterker uit de les.

Tijd: 16:15 uur
Presenter: Tatjana Plotnikova

ClubJoy

Voor alle CLUBJOY workouts:
http://clubjoy.nl/over-ons/

ClubJoy Power®

Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten, het hele lichaam komt aan bod! Deze workout is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen en snel resultaat wil behalen! De ClubJoy Power presenters, de krachtige muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen voor een optimale workout!
Share the Power & Share the Fun!

Tijden: 10:00 + 11.10 uur
Presenters: Team ClubJoy Power (Roel Vaessen, Ivar Roos, Mindy Thoolen & Henri Janssen)

www.clubjoy.nl/programmas/power/

ClubJoy Fit&Shape®

ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De eerste helft is cardiogericht, met aerobische en dansante bewegingen. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen.
De motiverende muziek gecombineerd met onze presenters zorgen ervoor dat je tot het uiterste gaat. ClubJoy Fit & Shape® laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.
Share the Moves & Share the Fun!

Tijd: 10:00 uur
Presenters: Team ClubJoy Fit & Shape (Tara Greven & Melissa Heruer)

www.clubjoy.nl/programmas/fit-and-shape/

ClubJoy Yoga®


ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing, ervaar deze workout nu zelf.
Share the Flow & Share the Fun!

Tijden: 10:00 + 16:15 uur
Presenters: Team ClubJoy Yoga (Judith Aalfs, Marjan Sunfire & Tineke Boonhof)

www.clubjoy.nl/programmas/yoga/

ClubJoy Step

ClubJoy Step® is het step programma van ClubJoy! Het programma voor iedereen die doelgericht wil trainen en resultaat wil behalen. Doen, en niet denken staat tijdens de les centraal. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed te volgen tempo. Daag jezelf uit en maak die stap naar een verbetering van je fitheid.
Share the Energy & Share the Fun!

Tijden: 10:00 + 16:15 uur
Presenters: Team ClubJoy Step (Amy Hulsenboom-Hansen, Kimberley Zweegman)

www.clubjoy.nl/programmas/step/

ClubJoy Cycle®

ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan fysieke fitheid. De les zit boordevol energieke en afwisselende muziek die uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De ClubJoy Cycle presenters en de oefeningen tijdens het programma zorgen voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.
Share the Ride & Share the Fun!

Tijden: 10:00 + 11:10 + 16:15 uur
Presenters: Team ClubJoy Cycle (Amy Hulsenboom-Hansen, Monique Soesman, Niels van der Knoop, Eduard Bekkers & Kristof de Nutte)

www.clubjoy.nl/programmas/cycle/

ClubJoy Battle®

ClubJoy Battle® is een effectief trainingsprogramma bestaande uit dynamische stoot-en traptechnieken geïnspireerd op vechtsporten uit het verre oosten. Tijdens deze workout wijst de muziek je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. Onze presenters dagen jou uit om het maximale uit jezelf ta halen!
Share the Battle & Share the Fun!

Tijd: 12:20 uur
Presenters: Team ClubJoy Battle (Kimberley Zweegman & Freek Maier)

www.clubjoy.nl/programmas/battle/

ClubJoy Core®

ClubJoy Core® is DE workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier de kernspieren te trainen. De buik, billen en rug komen in shape en worden sterker. Functioneel trainen, samen trainen en een hoge intensiteit staan centraal.
Het versterken van de Core bevordert de balans en voorkomt blessures daarnaast word je super snel super fit!
Work on your Core & Share the Fun!

Tijd: 12:20 + 13:15 + 13:55 uur
Presenters: Team ClubJoy Core (Roel Vaessen & Tamara van der Heiden)

www.clubjoy.nl/programmas/core/

ClubJoy Dance®

ClubJoy Dance® is de leukste manier om calorieën te verbranden! Stil staat tijdens deze workout is geen optie! Dans op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere: Latin, Hip Hop en Streetdance. ClubJoy Dance® is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we jou laten zweten!
Share the Dance & Share the Fun!

Tijd: 13:55 uur
Presenters: Team ClubJoy Dance (Nanda Groen & Laurie Meulendijks)

www.clubjoy.nl/programmas/challenge/

ClubJoy Fiesta®

ClubJoy Fiesta® is een zeer aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Swing op de dansvloer, verbrand vet, train je spieren en verbeter je conditie! Dat sporten een feest kan zijn, bewijst ClubJoy Fiesta®. Als je eenmaal de feestelijke workoutsfeer hebt geproefd, wil je niet anders meer!
Share the party & Share the Fun!

Tijd: 15:05 uur

Presenter(s): Team ClubJoy Fiesta (Nanda Groen & Leen Schoenmakers)

www.clubjoy.nl/programmas/fiesta/

ClubJoy Challenge®

ClubJoy Challenge® is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle en leuke manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat.ClubJoy Challenge® laat je versteld staan van je eigen prestaties. Ideaal als je wilt werken aan een topconditie!
Share the Challenge & Share the Fun!

Tijden: 15:05 + 16:15 uur
Presenters: Team ClubJoy Challenge (Eduard Bekkers, Tara Greven & Nanda Groen)

www.clubjoy.nl/programmas/challenge/

AALO

Calisthenics

Leer de nieuwste trend kennen in Fitnessland! Bij Calisthenics gebruik je je lichaamsgewicht als weerstand. Calisthenics kun je beoefenen met basistoestellen zoals de gelijke brug, het enterrek, de rekstok, opdrukstangen en buikspierbankjes daarnaast kan je Calisthenics ook beoefenen d.m.v. grondoefeningen. Calisthenics staat vooral bekend om de soms extreme manier waarop de oefeningen uitgevoerd worden. Die extreme uitvoering maakt de training erg interessant voor mensen die op zoek zijn naar een uitdaging! Deze workout richt zich op de beginselen van Calisthenics en is daarom voor iedereen geschikt!

Tijd: 10:00 uur
Presenter: Jason Bonam

Kickboxing

Kickboksen is hot en steeds meer mensen willen op recreatieve wijze genieten van deze effectieve trainingsvorm. AALO bracht samen met UFW in 2015 een uniek concept op de markt die kickboksen toegankelijk maakt voor een brede doelgroep, een hoge belevingswaarde heeft en perfect pas binnen de fitnesscultuur. Je traint als een kickbokser, maar dan zonder het sparren en/of lichaamscontact.

Tijd: 11:10
Presenter: Jimmy Peek

AiCE AALO Indoor Cyclingg

AiCE AALO Indoor Cycling is een uniek Cycling programma speciaal ontwikkeld voor AALO opleidingen. In deze workout ervaar je de ‘eindvorm’ van dit programma. Kenmerkend van het programma is het trainen op hartslag in de meest ultieme vorm en technisch fietsen, maar daarnaast ook beleving, fun en passie! Schrijf je in en ervaar wat het is om een unieke freestyle cycling workout te volgen.

Tijd: 13:55 uur
Presenter: Yvonne van Schaik

Yin Yoga

Deze workshop geeft je inzicht en een beleving in Yin Yoga. Bij Yin Yoga verloopt alles langzaam en rustig en bevat elementen van mindfulness en meditatie. Bij Yin blijf je relatief lang in een houding en daardoor bereik je niveaus in je lichaam die voorbij de spieren gaan, zoals fascia. Het zorgt ervoor dat je ook in de diepere lagen van je lichaam flexibiliteit ontwikkelt, waardoor de 'flow van chi' wordt bevorderd en eventuele energetische blokkades worden opgeheven.
Je leert je verder bewust te zijn van het moment en de tijd te nemen voor je lichaam en je gevoel. Yin is de tegenhanger en daarom een goede aanvulling op Yang-yogavormen zoals Poweryoga of Asthanga. Yin Yoga is ook een goede combinatie met Yang-sporten, zoals: fitness, fietsen of hardlopen. Door zowel Yin(g) als Yang te beoefenen hou je je lichaam en geest in balans.
Yoga Academie AALO is geaccrediteerd door de internationale overkoepelende Yoga federatie ‘Yoga Alliance’.

Tijd: 15:05 uur
Presenters: Jeske Papadopoulos & Cecile Knapen

Step Into My Party

Janneke is AALO Master Trainer en performt vaak op nationale en internationale conventies. Janneke staat bekend om haar technisch hoogwaardige workouts, logische opbouw en hoog fun gehalte! De les bevat te gekke muziek en direct toepasbare 'ready 2 steal' choreo. Een niet te missen workout dus!

Tijd: 12:20 uur
Presenter: Janneke Bakker

Step V2 Step 2 Tha Beat

Larz sluit deze Solid Sound Conventie specialer af dan ooit en brengt weer een overgetelijke les voor iedereen die van steppen houd. Een afsluitende knaller en een ALL LEVEL Step V2 die je niet wilt missen, met een overgetelijke finale, NEW Solid Sound Beats en natuurlijk zijn magische #larzenergy! Lets Step & Lets do this!!

Tijd: 15:05 uur
Presenter: Lars Schuijling

http://www.aalo.nl/fitness-academy/

 
filtered
 
 
 
 

Workouts

Kies zelf je workouts (minimaal 3) ! Schrijf je op tijd in, workouts kunnen vol raken, na 1 februari gaan de prijzen omhoog met 5 euro. Solid Sound abonnee’s krijgen 10% korting.

3 workouts € 44,-
4 workouts € 49,-
5 workouts € 53,-
€ 2,99 fee p.p.
After 1 february + € 5,-

×